Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Service

Get Wet by Sealskin levert doucheoplossingen, douchevloeren, baden en whirlpools van hoogste kwaliteit. De installatie is eenvoudig door gebruik van voorgemonteerde onderdelen en een duidelijke handleiding. 

Sealskin service monteur

Sealskin service fleet 

Inmeet- en plaatsingsservice

Het inmeten van een douchesituatie vereist inzicht en nauwkeurigheid. Om een feilloze plaatsing van de douche te garanderen, biedt Get Wet by Sealskin de mogelijkheid om gebruik te maken van haar inmeet- en plaatsingsservice. Zowel het inmeten als het plaatsen van de douche geschiedt dan door een gespecialiseerde monteur van Sealskin met een perfect passende douche als resultaat. Vereist je badkamersituatie een doucheoplossing op maat? Ook dat is mogelijk met de maatwerkoplossingen van Get Wet by Sealskin.

Garantie          

Get Wet by Sealskin staat voor duurzame producten waar je dan ook lang van kunt genieten. Daarom bieden wij garantie op onze producten. De garantietermijn verschilt echter per productsoort; soms heb je langer recht op garantie. Vraag ernaar bij je verkoper.

Je kunt rekenen op onze service en beschikbaarheid van onderdelen tot wel 10 jaar na aanschaf van je Get Wet by Sealskin product!


print email