Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Nou, lekker dan!

Uit Brits onderzoek onder ruim 2.000 vrouwen tussen de 18 en 50 jaar blijkt dat vier van de vijf vrouwen niet elke dag onder de douche gaat. Ook kwam naar voren dat 63 procent naar bed gaat zonder eerst hun make-up eraf te halen. En een op de acht gaat zelfs naar bed zonder tanden te poetsen.

In de ochtend

En als het dan op de ochtend aankomt, neemt slechts 21 procent van de vrouwen de tijd om onder de douche te stappen of een bad te nemen. 33 procent geeft toe dat er maar liefst drie dagen van wasbeurt tot wasbeurt zitten. En dan bedoelen we dat er ook helemaal niets van het lichaam iets van water ziet.

Te moe

89 procent beweert dat ze meer aan lichamelijke hygiëne zouden willen doen, maar zeggen te moe te zijn om een douche te nemen of om zichzelf te wassen. En dat, terwijl douchen juist verkwikkend kan werken. Wij gaan er dan ook vanuit dat de Nederlandse vrouw wél graag in een douche van Get Wet by Sealskin staat. Lekker genieten en opgefrist weer verder.

Bron: redactie VROUW, Telegraaf

 


print email