Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Niet romantisch

Terwijl de één onder de douche staat, poetst de ander zijn tanden of reinigt het gezicht. Een derde gaat zelfs naar het toilet terwijl de ander douchet. Niet erg romantisch allemaal…

Douchen

Bijna de helft van de Nederlanders douchet niet elke dag. 1 op de 10 douchet één tot twee keer per week en een kwart gaat drie tot vier keer per week onder de douche. Als we douchen, doet meer dan de helft dit het liefst ’s ochtends (52 procent), 25 procent stapt ’s avonds onder de douche en 19 procent douchet zowel ’s ochtends als ’s avonds. 4% weet blijkbaar niet meer wanneer hij of zij douchet.

Badderen

Zo’n 44 procent van de ondervraagden heeft een bad in de badkamer. Wat op zich een luxe optie is, natuurlijk. Des te opvallender is het dan ook dat 15 procent hier nooit gebruik van maakt en 39 procent slechts heel af en toe. Als mensen wel in bad gaan, ziet 75 procent dit vooral als een relaxmoment voor zichzelf.

Bron: Telegraaf


print email