Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Nieuwe inzichten in badkamergebruik in Europa

Het onderzoek is bedoeld om beter te begrijpen hoe Europeanen hun tijd in de badkamer indelen. Met een aantal verrassende inzichten als gevolg. Zo bleek dat jongeren tot 30 jaar beduidend meer tijd verblijven op het toilet dan mensen boven de 55 jaar. Wellicht is het checken van social media daarbij van invloed. Ze grijpen namelijk eerder naar deze media dan naar een boek, zo blijkt.

Mensen uit Groot Brittaniƫ blijken 's morgens veruit de kortste tijd in de badkamer te vertoeven. Wel 8 minuten korter dan de Duitsers, Italianen en Fransen met hun gemiddelde van net iets meer dan 27 minuten.

Uit het onderzoek bleek tevens dat 40% van de onderzochte huishoudens een nieuwe badkamer zou willen. Niet zozeer om de ruimte te vergroten, maar wel om de ruimte efficienter in te delen.

Een gemiddelde badkamer is in Nederland niet heel groot. Een efficiente indeling is dan ook van groot belang. Get Wet by Sealksin heeft hiertoe diverse oplossingen, zoals compacte baden, douchecabinesmet een geringe of helemaal geen uitzwaai van de deur, etc.

Bron: DeZeen

 

 

 


print email