Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Samen douchen voor prijzen tot wel 1000,-

Tijdens de competitie – die loopt van 1 oktober tot 4 december – voeren deelnemende studentenhuizen vier duurzame acties uit. Samen onder de douche springen om water te besparen, samen koken of eten kopen bij de lokale boer zijn daar voorbeelden van. Bewijs van hun acties plaatsen de studenten op www.duurzaamstestudentenhuis.nl. Een jury en bezoekers van de website bepalen vervolgens samen welke studentenhuizen geldprijzen tot 1.000,- Euro winnen. Huizen die verbonden zijn aan een studenten- of studievereniging strijden daarnaast mee voor verschillende verenigingsprijzen.

De competitie wil studenten laten zien dat zij met hun dagelijkse keuzes impact hebben op de wereld om hen heen. Zo maakt ‘Duurzaamste Studentenhuis’ zichtbaar hoe studenten direct energie kunnen besparen. Ook ontdekken deelnemers aan de competitie hoe duurzame keuzes impact kunnen hebben op mensen wereldwijd.

Bron: jongeren.blog.nl

Sealskin en duurzaamheid

Sealskin is zeer betrokken met duurzaamheid. Daarom hebben wij al diverse duurzame sanitair oplossingen ontwikkeld, zoals onze recycle wellness douches. Zo kun je toch volop genieten, zónder onnodig water te verspillen. Nou is deze oplossing misschien niet bereikbaar voor studenten. Daarom werken we ook hard aan nog veel meer innovateve oplossingen. Hou deze website en die van Sealskin dan ook zeker in de gaten!

 


print email