Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Vier top tips voor je volgende douchebeurt....

Eerst je gezicht wassen, dan je haren
Als je last hebt van puistjes, was dan zeker eerst je haren voordat je je gezicht wast. Conditioner vergroot namelijk de kans op acne rond de haarlijn.

De juiste gezichtsreiniger gebruiken
Wist je dat een schuimende gezichtsreiniger je huid juist uitdroogt? Welke gezichtsreiniger je dan wel het best gebruikt? Kies voor een romig exemplaar dat speciaal voor jouw huidtype werd ontwikkeld.


De juiste scrub
De beste manier om dode huidcellen te verwijderen, is door de juiste bodyscrub uit te kiezen. Maar wees voorzichtig, ga dus niet als een razende gek tekeer! Een hydraterende bodyscrub zou moeten volstaan. Droog de huid zachtjes met een handdoek, maar ga zeker niet hard wrijven. Gebruik tot slot een hydraterende crème, jouw huid zal meteen zijdezacht aanvoelen.

Wil je je gezicht scrubben? Kies dan een zachte scrub die enkel voor het gezicht is, dus geen bodyscrub!

Niet te lang in de douche staan
Blijf niet te lang in de douche staan. Sessies van langer dan vijftien minuten hebben hetzelfde effect als heet water: het droogt de huid helemaal uit. Stap uit de douche nog voordat je vingers beginnen te rimpelen.

Bron: http://www.cbs8.com


print email