Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Consumenten willen ook service-informatie via QR-codes

QR-codes vallen in het dagelijks leven steeds meer op. Ze staan op visitekaartjes, verpakkingen en in folders. Voor klus- en bouwmaterialen heeft 10% van de consumenten wel eens een QR-code gescand. Zij kregen vooral basisinformatie, zoals prijs en productomschrijvingen. De helft vond deze informatie waardevol, maar consumenten willen ook graag service-informatie krijgen via QR-codes. Dat blijkt uit onderzoek van WoonKennis.

 

QR codes van Get Wet by Sealskin

Get Wet by Sealskin maakt al langer gebruik van qr codes, vooral om de consument op de plaats van aankoop te helpen als er geen personeel voorhanden is. Vooral productinformatie, maar zeker ook handleidingen zijn zo eenvoudig digitaal op te vragen. Op dit moment werken we aan instructievideo's. Ook deze informatie zullen we met qr codes beschikbaar stellen. Kun je niet wachten? Scan dan nu al onderstaande code!

QR code naar Get Wet

Bron: www.bouwkennis.nl


print email