Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Wat is de beste oplossing tegen lekkages?

Waterdichtheid is in de een natte ruimte, zoals de badkamer, overal aan de orde waar verschillende (bouw)elementen op elkaar aansluiten. Bij je doucheoplossing worden de aansluitingen tussen het glas en het muurprofiel tijdens de productie al afgedicht en met de meegeleverde verticale strips (wanneer van toepassing) sluit je de ruimte tussen glaspanelen. De onderste drempel blijft echter de zwakste plek. Afhankelijk van jouw wensen, kun je een van deze oplossingen kiezen:

 

Cabines met horizontaal profiel 

Cabines met een horizontaal frame bieden de meeste bescherming tegen lekkages. Het frame vormt een soort dam. De Get Wet 110 serie kent deze oplossing.

 cabines met een meegeleverde dorpel

Bij cabines zonder een horizontaal frame biedt de aluminium dorpel in combinatie met een transparant afdichtprofiel de beste bescherming tegen spattend water. Get Wet series 175, 195, 205 en 350 kennen deze oplossing. De dorpel én het transparante afdichtprofiel worden dan standaard gratis meegeleverd.

 cabines geïnstalleerd zonder (meegeleverde) dorpel

Zonder de toepassing van de aluminium dorpel en het transparant afdichtprofiel loopt het water het snelst naar buiten. Daarom is het raadzaam altijd een dorpel aan te brengen als deze is meegeleverd. Hét alternatief is een kunstmarmer dorpel van Get Wet by Sealskin. Deze vormt een esthetische dam die past in een minimalistische badkamer.

Get Wet by Sealskin heeft oplossingen in alle varianten. Vraag ernaar bij je dichtstbijzijnde verkooppunt.  

print email